PLAATS GRATIS DEAL

Livis.nl


Over ons

Livis.nl bied EHBO cursussen. Een EHBO cursus bestaat uit theorie en een praktijkdeel. De theorie leert men bij Livis.nl online. Direct na de aankoop krijgt men online toegang tot de campus en kan men starten met de theorie. De theorie wordt afgesloten met een theorietoets. Nadat de toets is gehaald, mag men zich aanmelden voor de praktijkbijeenkomst.

Op 200 locaties in heel Nederland worden deze bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de praktijkbijeenkomst leert men alle handelingen en als men ook hiervoor slaagt ontvangen zij de nationale EHBO pas. De cursus EHBO bij Kinderen is officieel gecertificeerd door het Rode Kruis.

Op de website kunnen de cursussen EHBO bij Kinderen, EHBO bij Volwassenen en EHBO bij Senioren afgenomen worden. Daarnaast biedt Livis.nl ook EHBO voor gastouders aan. Alle cursussen bestaan uit theorie en praktijk en kunnen direct worden gestart na inschrijving.

klik hier om naar de site te gaan
Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Livis.nl

Gegevens

Categorie: Boeken & Studie

Openingstijden

Webshop online EHBO Theoriecursus
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy