PLAATS GRATIS DEAL

Kindermodehuis


Over ons

Kindermodehuis biedt de prachtigste kleertjes voor baby´s van maat 44 tot en met maat 86. Ook kinderkameraankleding en verzorgingsproducten zijn goed vertegenwoordigd. Zo biedt Kindermodehuis de gehele collectie van bekende A-merken als Koeka en Baby’s Only. Prachtigste ledikantdekens, lakens, aankleedkussenhoezen en zo veel meer om er een bijzondere kamer van te maken. Ook voor onderweg heeft Kindermodehuis een uitgebreid assortiment van merken als Bugaboo en Joolz.
Kindermodehuis heeft een compleet en uitgebreid assortiment en verkoopt alleen de beste kwaliteit van Nederlandse producenten.
Kindermodehuis biedt ook de nieuwste kindermode voor grotere jongens en meiden. Kinderkleding is o.a. te koop van diverse hippe merken zoals Retour, Molo, (Dress like) Flo, Z8 en vele andere kinderkleding merken van maat 92 tot en met maat 164. Kindermodehuis heeft ook zelfs het stardealer schap van Z8 verkregen; dat betekent, altijd de volledige collectie op voorraad.

klik hier om naar de site te gaan

Banner 728x90


Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Kindermodehuis

Gegevens

Categorie: Baby & Peuter

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy