PLAATS GRATIS DEAL

Iphonelogic


Over ons

Iphonelogic is bij uitstek de webshop waar u terecht kan voor een groot assortiment refurbished smartphones. Het aanbod van Iphonelogic bestaat voornamelijk uit Apple iPhone en Samsungs wat binnen Nederland toch wel de meest verkochte merken zijn en van de hoogste kwaliteit zijn. Dit houdt in dat onze refurbished smartphones voorzien zijn van een nieuwe behuizing en een nieuw scherm en worden altijd geleverd met 24 maanden garantie. Iphonelogic heeft ook speciale custom modellen in het assortiment en hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld een volledig metallic kleurige behuizing in bijzondere kleuren, wat niet standaard als nieuw model leverbaar is.

Ons assortiment met de klassificatie “als nieuw” kun je dan ook vergelijken met een nieuw toestel. Het verschil is hierbij niet zichtbaar. Iphonelogic heeft zelfs deze serie voorzien van beschermende folie zodat tijdens het verzendproces de kwaliteit gewaarborgd is. Iphonelogic levert hun toestellen in een nieuwe opberg box en inclusief nieuwe accessoires, zoals laadsnoer en oordopjes wat als prettig wordt ervaren.

De verzendkosten zitten al bij de verkoopprijs in zodat u direct kan zien wat u nieuwe aankoop gaat kosten. Iphonelogic heeft ook speciale aanbiedingen via onze webshop, zoals extra korting op bepaalde producten in de vorm van voorjaars actie, winteractie etc.


klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Iphonelogic

Gegevens

Categorie: Mobiel, Alles-in-1 & Accessoires

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy