PLAATS GRATIS DEAL

Eyeslipsface


Over ons

E.L.F. EINDELIJK EEN MAKE-UP LIJN VOOR MINDER GELD.
Eyeslipsface : de site met 700 trendy en glamourvolle kwaliteitsproducten. Het grootste deel van het assortiment wordt verkocht voor € 1,-, waarmee men in een oogwenk van look kan veranderen! Eyeslipsface test niets op dieren en geen enkel product bevat dierlijke bestanddelen. De meest gerenommeerde tijdschriften staan achter de cosmeticaproducten van Eyeslipsface vanwege de kwaliteit en het uitgebreide assortiment, kleuren en stijlen.
Wat is schoonheid ? Zich mooi vinden, zelfvertrouwen hebben, de perfecte mix van innerlijke en uiterlijke schoonheid... Vandaag moet een vrouw goed in haar vel zitten en niet te veel geld ervoor uitgeven... Van een eenvoudige idee is Eyes Lips Face ontstaan, een goedkope make-up website die meer dan 700 make-up trendy producten van goede kwaliteit aanbieden voor weinig geld om van look te veranderen in een oogopslaag.
Denkt u ook dat componenten van goede kwaliteit en niet getest op dieren niet voorbehouden zijn aan de prestigieuze cosmetische detailhandel...
Denkt u ook dat ongeacht hoeveel ze verdient, iedere vrouw van de innovatie en van een goedkopere make-up mag profiteren… dan laat ons u e.l.f. voorstellen.
E.L.F. de verkoopwebsite van make-up… een revolutie in de cosmetica industrie dankzij een make-up lijn voor 1 euro... een alternatief voor dure merken.
De grootste tijdschriften ondersteunen ons omdat we een goede kwaliteit en een uitgebreide keuze van goedkope schoonheidsproducten aanbieden.
Minerale poeders, nagellakken, kwasten, oogschaduwen, mascara's, make-up paletten, foundation, lippenstiften, waterproof eyeliners, gloss, make-up accessoires, wimperkrultang, wenkbrauwen sjablonen... e.l.f. is niets vergeten voor zijn goedkope make-up lijn.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Eyeslipsface

Gegevens

Categorie: Uiterlijke verzorging

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy