PLAATS GRATIS DEAL

Eurotops


Over ons

Achter ons gespecialiseerde postorderbedrijf zit een geweldig idee: We wijden ons met passie aan de behoeften van mensen vanaf 50 jaar jong.

Het succesverhaal van Eurotops begon in 1985 en heeft zich bewezen als een klassieke postordercatalogus, gevestigd in Duitsland, Langenfeld (Rheinland). Vandaag de dag bieden we ons diverse productaanbod ook online aan. Moderne bestelmethoden, de beste service: we leveren alleen exclusieve nieuwe producten uit de hele wereld gemakkelijk aan huis.

Onze meer dan 800.000 active klanten hebben bijzondere wensen en willen een hoog niveau van functionaliteit, esthetiek en kwaliteit. Deze vervullen wij met hoogwaardige mode, aantrekkelijke aanbiedingen en ongebruikelijke cadeau-ideeën. Met Eurotops bewegen zich mensen in de beste tijd van hun leven en zijn van deze tijd.

In ons dynamisch bedrijf werken we met ongeveer 80 medewerkers. Samen zijn wij continu op zoek naar innovatieve producten, die het leven beter en makkelijker maken, en ontdekken daarbij elke dag iets bijzonders.


Eurotops NL


Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Eurotops

Gegevens

Categorie: Warenhuis

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy