PLAATS GRATIS DEAL

De stofzuigerzak


Over ons

Destofzuigerzak verkoopt stofzuigerzakken en onderdelen voor werkelijk élk merk, direct uit voorraad. Met meer dan 10.000 merken en modellen in de database en meer dan 1000 verschillende producten op voorraad in eigen magazijn is Destofzuigerzak veruit de grootste online retailer op gebied van stofzuigerzakken en onderdelen.

Destofzuigerzak laat alle stofzuigerzakken van het eigen merk zelf produceren om de hoogst mogelijk kwaliteit te waarborgen. Om die reden wordt er een unieke 100% tevredenheidgarantie aangeboden. Kort gezegd houdt dat in dat u één stofzuigerzak (van het eigen merk) vrijblijvend mag gebruiken. Als u na gebruik niet tevreden bent met het product mag de bestelling geretourneerd worden en stort Destofzuigerzak het volledige aankoopbedrag retour! Daarnaast heeft Destofzuigerzak een laagste prijs garantie (inclusief verzendkosten!) en worden alle bestellingen die vóór 18:15 worden geplaatst al een dag later bezorgd.

klik hier om naar de site te gaan

Stofzuigerzakken


Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

De stofzuigerzak

Gegevens

Categorie: Huis & Inrichting

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy