PLAATS GRATIS DEAL

Turkije.nl


Over ons

Turkije.nl mag zichzelf met recht dé specialist op het gebied van vakanties naar Turkije noemen. Sinds de oprichting in 1990 is er een groot netwerk van hotels en resorts aan de Turkse Rivière opgebouwd, waarbij de garantie op de beste kwaliteit en prijs wordt gegeven. In deze ruim twintig jaar is er meer kennis en ervaring opgedaan dan elke andere aanbieder van reizen naar Turkije. Nog steeds zetten ze graag een stap extra op klanten de perfecte reis naar Turkije aan te kunnen bieden.

De Turkse Rivièra biedt alles voor een droomvakantie: eindeloze stranden, een azuurblauwe zee en badplaatsen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Turkije.nl zorgt ervoor dat een Turkije-vakantie aan alle eisen voldoet, tegen de scherpste prijs. Of het nu een kindervakantie is voor het hele gezin, de ultieme luxe met een all-inclusive-vakantie of zo snel mogelijk naar de Turkse zon met een lastminute: Turkije.nl is dé Turkije-specialist. Met twintig jaar ervaring weten zij precies welke hotels de mooiste zijn, op welk zandstrand klanten het best liggen en welk zwembad de leukste glijbanen heeft. Turkije.nl helpt klanten graag om de perfecte Turkije vakantie samen te stellen!

All-Inclusive vakanties
De mooiste All-Inclusive vakanties boekt u op Turkije.nl.

Familivakantie Turkije


Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Turkije.nl

Gegevens

Categorie: Vakantie & Reizen

Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy