PLAATS GRATIS DEAL

Tuinartikeltotaal


Over ons

Ondanks dat Tuinartikeltotaal een jonge onderneming is, heeft het jarenlange kennis en ervaring op het gebied van tuinartikelen. Tuinartikeltotaal heeft het verlenen van goede service, het geven van goed advies en het “de klanten naar de zin maken”, hoog in het vaandel staan. Tuinartikeltotaal heeft een webshop waarop een uitgebreid assortiment tuinartikelen wordt aangeboden.

Hierbij kunt u denken aan vijverartikelen, verlichting, tuingereedschap, meubilair, BBQ , tuinkeukens en terrasverwarming , kortom alles voor een aangenaam verblijf in uw tuin. Tuinartikeltotaal heeft als doel om binnen 1-7 werkdagen de bestellingen bij u af te leveren. Dit is afhankelijk van de voorraadstatus van de producten. Mocht het niet lukken om binnen deze termijn de bestelling af te leveren wordt er door Tuinartikeltotaal altijd contact met u opgenomen om u te informeren over de langere levertijd en wordt er in overleg met u gezocht naar een geschikte oplossing.

klik hier om naar de site te gaan

Tuinartikeltotaal, de totale webshop voor uw tuin


Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Tuinartikeltotaal

Gegevens

Categorie: Tuin, Vijver & Terras

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy