PLAATS GRATIS DEAL

Wear For Love


Over ons

Wear for Love is een Online Fashion Boutique voor vrouwen die op zoek zijn naar unieke merken met een eigen identiteit. Wear for Love gaat niet mee met de massa maar laat zich inspireren door de trends en creëert haar eigen style. Wear for Love kiest ervoor om haar collecties te selecteren op basis van exclusiviteit, creativiteit en kwaliteit. Welke vrouw droomt er niet van om uniek te zijn, originele items te dragen en zich op en top vrouw te voelen? Dit kan met de kleding en accessoires van Wear for Love!

Merken
Wear for Love biedt een breed merkenpakket aan. Zo verkoopt Wear for Love o.a. de merken Belle Noel by Kim Kardashian, Fashionchick, Ydence, La Mer Collections, Jacky Luxury, Toi et Moi, mbyM, Mink Pink, One Teaspoon, Khroma Beauty en Steve Madden. Stuk voor stuk collecties van kleding en accessoires voor de vrouw die zich durft te onderscheiden.

Passie
Wear for Love staat voor liefde… Liefde voor fashion. Wear for Love wil haar klanten dan ook inspireren met haar unieke fashion items en merken waar het mode hart sneller van gaat kloppen. Men kan altijd bij Wear for Love terecht voor fashion advies, bijzondere items en kleding met een eigen style.

Online shoppen bij Wear for Love is een beleving. Het shoppen van de mooiste fashion items, prachtig verpakt thuisbezorgd inclusief mooie fashion of beauty gifts. Shoppen bij Wear for Love is leuk, inspirerend, overzichtelijk en makkelijk. Bestellingen in Nederland, België en Duitsland worden boven de €100 gratis thuisbezorgd.

No hassle, no fuss, just click and shop!

klik hier om naar de site te gaan
Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Wear For Love

Gegevens

Categorie: Kleding & Accessoires

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy