PLAATS GRATIS DEAL

Tevreden-baby


Over ons

Tevreden-baby is een webshop die mooie en duurzame babyproducten aanbiedt, zoals draagdoeken, babyslofjes, kraamcadeau ’s, babyhammocks, hangwiegen en aanverwante artikelen.
De babyhammock is een babyhangmat die gebruikt wordt als hangwieg. Baby’s voelen zich er veilig en geborgen in, zoals in de baarmoeder. Babyhammocks zijn vrij onbekend in Nederland maar ze worden steeds populairder. Ook op kinderdagverblijven worden ze steeds meer gebruikt. Ook in draagdoeken is het assortiment divers. Zo heeft Tevreden-baby draagdoeken in verschillende maten, kleuren en designs.

Ook lederen baby- en peuterslofjes in verschillende maten, voor kinderen vanaf de geboorte tot en met vier jaar vind je hier. De slofjes hebben suède of rubberen zooltjes, zodat ze ook zeer geschikt zijn als oefenschoentjes. Ook zitten er gevoerde babylaarsjes voor de winter in het assortiment.

Daarnaast zijn er verschillende kraamcadeau ‘s . Voorbeelden hiervan zijn: een Amerikaanse mailbox gevuld met babypostcadeautjes, een cadeaubox met babyslofjes en een boxpakje van het kwaliteitsmerk Inch Blue. Mocht u het moeilijk vinden een keuze te maken uit het ruime assortiment baby verwenproducten om cadeau te geven, dan kunt u ook kiezen voor een van de cadeaubonnen die zijn te besteden in de webshop.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Tevreden-baby

Gegevens

Categorie: Baby & Peuter

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy