PLAATS GRATIS DEAL

Tsjecho Reizen


Over ons

Tsjecho Reizen is dé specialist voor winter en zomer vakanties naar Tsjechië/Praag en Slowakije per auto, vliegtuig of bus.

Tsjecho Reizen heeft een ruim aanbod van hotels, pensions, vakantiehuizen, familieparken en appartementen in de mooiste gebieden en op of aan de piste. Uiteraard biedt Tsjecho Reizen eveneens aantrekkelijke zomerbestemmingen. Het Praag aanbod bestaat uit eigen auto, vlieg of trein arrangementen.

Ook voor de sportieve en ondernemende vakantieganger zijn er tal van mogelijkheden. Zo is er een ruim aanbod van actieve dagprogramma's, actieve vakanties, golfvakanties, excursies en een groot aanbod van samengestelde rondreizen.

Vandaag boeken, morgen weg? Dat is bij onze organisatie geen probleem. Het hele jaar door zijn onze inkopers op pad. Dat resulteert erin dat wij altijd nieuw ingekochte accommodaties, last minute deals en aanbiedingen van accommodaties in Tsjechië kunnen presenteren. Zelfs in de voorjaarsvakantie als ook in de toch al voordeligere overige periodes bieden wij vaak extra kortingen of last minutes.
Tsjecho Reizen is een direct-seller. Dit wil zeggen dat de reizen uit de programma's van Tsjecho Reizen alleen maar bij Tsjecho Reizen te boeken zijn, dus niet bij reisburo's. De reizen worden in eigen beheer gemaakt, rechtstreeks ingekocht en rechtstreeks aan u verkocht. Dat vind u terug in de Tsjecho Reizen prijzen.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Tsjecho Reizen

Gegevens

Categorie: Vakantie & Reizen

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy