PLAATS GRATIS DEAL

AV-tours & safaris


Over ons

AV-Tours is met ruim 22 jaar ervaring een begrip in de safariwereld. AVtours staat bekend om de kleinschalige en goed georganiseerde safarireizen. Van op maat gemaakte privé reizen tot aan gezellige groepsreizen. Voor de groepsreizen garandeert AV-Tours een maximum van 8 personen per safarivoertuig. Voor de individuele rondreizen is alles zelf in te vullen, uiteraard met goede begeleiding en gepast en deskundig advies.

Uniek aanbod voor een scherpe prijs
Ruim 22 jaar ervaring in safarireizen heeft tot een uniek en goed uitgewerkt aanbod geleid. De werknemers van AV-Tours in Nederland en Kenia hebben in ieder aangeboden land een uitgebreid netwerk en dat is terug te zien in het aanbod, deze is uniek en zeer scherp geprijsd.

Geen verassingen
AV-Tours houdt niet van verassingen. Daarom bieden wij onze reizen zo verzorgd mogelijk aan. Doordat de reizen zo compleet mogelijk worden verzorgd, komt u tijdens de reis niet voor onaangename verassingen te staan.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

AV-tours & safaris

Gegevens

Categorie: Vakantie & Reizen

Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy