PLAATS GRATIS DEAL

Beter bed - Dekbedden en kussens

Home - Huis & Inrichting
Geplaatst op: 16-8-2015 om 19:57

Afbeeldingen

Omschrijving

Vraagt u zich wel eens af wanneer het tijd is om uw kussen te vervangen? Een hoofdkussen behoudt – afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal – gemiddeld drie tot vijf jaar voldoende veerkracht. Uit hygiënisch oogpunt is het verstandig om uw kussen na maximaal vijf jaar te vervangen. En in sommige gevallen eerder, bijvoorbeeld als u veel transpireert. Een ongeschikt hoofdkussen kan een onuitgeslapen gevoel geven of zorgen voor hoofdpijn en nekklachten. Oftewel: een goed kussen is een belangrijke voorwaarde voor een goede nachtrust!

De dekbedden van Beter Bed zijn stuk voor stuk voorzien van een warmteklasse. Het warmteklassesysteem kent vier klassen. Onder klasse 1 verstaan we een echt warm dekbed. Ideaal voor koude slaapkamers en mensen die het snel koud hebben. Een dekbed met klasse 2 sluit het best aan bij ons klimaat en zal de meeste mensen daarom goed bevallen. Voor mensen die het snel warm hebben en voor gebruik in verwarmde slaapkamers raden we warmteklasse 3 aan. Tot klasse 4 behoren de echte zomerdekbedden, die zelfs in warme nachten nog optimaal comfort bieden. Bekijk welke klasse het best bij u past en selecteer uw ideale dekbed.

klik hier om naar de site te gaan
Reageer op advertentieDelenAangeboden door:

Beter Bed
Telefoon: 0478-514146
Plaats: Venray

Profiel
Website


Meer van aanbieder

Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy