PLAATS GRATIS DEAL

Megadump Tiel - De badkamer- en tegelvloerenspecialist!

Home - Bouwen, Klussen & Gereedschappen
Geplaatst op: 2-6-2016 om 17:24

Afbeeldingen

Omschrijving

Megadump Tiel is een sanitairwinkel in Tiel waar men terecht kan voor badkamertegels en sanitair, via onze populaire en zeer uitgebreide website! Of het nu gaat om een bubbelbad, douchebak, tegels voor uw badkamer of een toilet; bij Megadump Tiel bent u aan het juiste adres.

Megadump Tiel is een snel groeiende onderneming en hard op weg de nr. 1 van Nederland te worden op het gebied van Sanitair en Tegels. Megadump Tiel biedt u een groot assortiment aan topkwaliteit badkamerproducten en alles voor uw tegelvloer. De webshop heeft vrijwel alles, van tegels tot tegellijm en van wastafelkranen tot badkamermeubelen.

Groot en slim inkopen, dat is de kracht van Megadump Tiel. Ook komt een groot deel van de voorraad tegels uit faillissements- en restpartijen. We werken als inkooporganisatie samen met diverse bedrijven die gespecialiseerd zijn in deze branche. Zo kunnen we groter inkopen en zodoende zijn de prijzen laag. U kunt daarvan profiteren.


klik hier om naar de site te gaan
Reageer op advertentieDelenAangeboden door:

Megadump Tiel

Profiel
Website


Meer van aanbieder

Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy