PLAATS GRATIS DEAL

Personalgift - Persoonlijke cadeaus, snelle levering en topkwaliteit tegen een goede prijs!

Home - Kado's & Gadgets
Geplaatst op: 12-4-2017 om 16:35

Afbeeldingen

Omschrijving

Alle cadeaus kunnen gepersonaliseerd worden met een naam, tekst, logo of foto. Met het enorme aanbod cadeaus voor alle gelegenheden zit er ongetwijfeld iets tussen wat je zoekt. Snelle levering, topkwaliteit tegen een goede prijs, een gebruiksvriendelijke website en klantenservice zijn kenmerkend voor Personalgifts.

Personalgifts is vooral bekend om het grote assortiment cadeaus van bekende karakters. Voor vele grote merken zoals Milka, Chokotoff en Toblerone kun je opvallen met persoonlijke chocolade verpakkingen. Daarnaast kun je een belangrijke rol spelen in de boeken van bijna alle kinderhelden waaronder Woezel & Pip, nijntje, Dikkie Dik en Pim & Pom. Maar ook andere cadeaus zijn te personaliseren met leuke designs van deze bekende figuren. Op de website zijn deze collecties uitgelicht op speciale pagina's, waarbij je in één opslag alle cadeaus van dat karakter ziet.


klik hier om naar de site te gaan
Reageer op advertentieDelenAangeboden door:

Personalgifts

Profiel
Website


Meer van aanbieder

Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy