PLAATS GRATIS DEAL

Holland Giftshop - De grootste online collectie van Hollandse souvenirs van textiel, voedsel en non-food producten!

Home - Kado's & Gadgets
Geplaatst op: 12-4-2017 om 17:59

Afbeeldingen

Omschrijving

Holland Giftshop biedt de grootste online collectie aan van Hollandse souvenirs. De namen Holland en Amsterdam zijn wereldwijd een begrip, en het geven van Hollandse geschenken is iets wat al bij jaar en dag gebeurd. Online souvenirs bestellen is daarom voor veel mensen een ware uitkomst! Het bespaard u een rit naar drukke souvenirwinkels in de binnenstad van Amsterdam, of stressvol op Schiphol last minute iets moeten kopen. Binnen een paar klikken heeft u uw originele Hollandse cadeautjes razend snel op de mat!

Wij versturen wereldwijd onze producten, dus u kan ook de geschenken door ons in het buitenland af laten leveren. Of het nu onze stroopwafels zijn die vanuit Dubai worden gekocht of een peper en zout stel voor iemand in Scherpenzeel, iedere order wordt zorgvuldig verzonden naar uw aangegeven bestemming!

Een blik in onze webshop zal u doen opkijken aangaande ons enorme assortiment gericht op textiel, voedsel en non-food producten. Wij werken uitsluitend samen met de grootste gecertificeerde Nederlandse souvenir producenten en leveranciers.

klik hier om naar de site te gaan
Reageer op advertentieDelenAangeboden door:

Holland Giftshop

Profiel
Website


Meer van aanbieder

Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy