Limburg Online

Een Stedentrip naar Dublin met een kroegentocht

Houd je ervan om lekker op reis te gaan naar mooie steden? Bezoek jij elk jaar weer een ander land? Dan is een stedentrip Dublin misschien wel iets voor jou! De mooie hoofdstad wat gelegen ligt in Ierland is zeker een aanrader. Het is ook niet zo’n verre reis, want je bent er zo met het vliegtuig. Als echte Limburger ben je natuurlijk gek van carnaval. Met carnaval wordt lekker veel bier gedronken, dus je zult je zeker thuis voelen in Ierland. In deze bruisende stad zijn genoeg bekende Ierse pubs te vinden waar je lekker bier kunt drinken. Zo weet je zeker dat je een goede keuze zult gaan maken die goed bij jou als persoon aansluit.

Een lang weekend genieten

Als je van plan bent om op stedentrip Dublin te gaan, dan is het logisch dat je lekker met het vliegtuig gaat. Hierdoor heb je geen gedoe met urenlang rijden en kun je optimaal genieten van een paar goede dagen in Dublin. Vaak zul je een lang weekend doorbrengen in een mooie stad. Zo ook in Dublin. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen om tijdens een vakantieperiode te gaan, maar dan zal het zeker drukker zijn. Het leuke aan een stedentrip zijn de bezienswaardigheden die je in een relatief korte tijd kunt bezoeken. 

Historie of toch een dagje shoppen

Iets wat je absoluut niet kunt missen als je een stedentrip Dublin gaat doen, is het bezoeken van het Dublin Castle. Dit kasteel staat al voor honderden jaren en is een historisch gebouw in Ierland. Houd je heel erg van shoppen? Vind je de combinatie van een dagje shoppen en lekker eten een echt feestje? Dan is de beroemde Grafton Street zeker wat voor jou. Door de vele winkeltjes en restaurantjes heb je zeker een volle dag plezier. Ierland staat zeker bekend om het lekkere bier, maar er zijn dus absoluut ook andere mooie activiteiten die je kunt ontdekken in Dublin.

Bier drinken met je vrienden

In Dublin zijn genoeg historische gebouwen te bezoeken. Houd je van een beetje variatie en vind je een park erg leuk? Dan zou je heel goed het stadspark St. Stephen’s Green kunnen bezoeken. Het is absoluut een spektakel om hier doorheen te lopen. Als je met een stel Limburgse vrienden op stap bent, dan kan een typische Ierse kroegentocht natuurlijk niet ontbreken. De iconische Ierse pubs zijn erg leuk om te ontdekken. Kortom, er zijn genoeg bezienswaardigheden waar je naartoe kunt gaan in Dublin. 

 

Overhemden jacht is geopend

Ben je last minute nog op zoek naar een leuk overhemd voor de kerstdagen? En vind je het belangrijk dat deze ook goed valt en zit. Vaak zit je namelijk net tussen twee maten in. Waarvan de ene net de krap zit en de ander net te groot is. Hiervoor heeft Eterna de oplossing gevonden met de Eterna comfort fit overhemden. Wil je weten wat hier goed aan is en waar je ze kunt kopen? Lees dan verder. Maar voordat we beginnen Eterna is een Duits merk dat hoogwaardige en van goede kwaliteit overhemden maakt. Het woord Eterna betekend in het latijn voor altijd.

De verschillende voordelen

Eterna comfort fit overhemden kennen veel voordelen. Zo zijn de Eterna comfort fit overhemden goede kwaliteit overhemden die voor een langere tijd mee gaan. Hierdoor zal je niet ieder jaar een nieuw overhemd moeten kopen, maar kun je hier gemakkelijk een paar jaartjes mee doen zodat je de juiste keuze zult gaan maken.

Bovendien valt het model Eterna comfort fit model recht uit. Hierdoor zal hij lekker comfortabel zitten, maar uiteraard niet te wijd. De Eterna comfort fit overhemden geven wel wat meer bewegingsvrijheid. Houd je daar niet zo van? Dan heeft Eterna ook nog andere soorten overhemden die bijvoorbeeld iets meer getailleerd zijn.

Daarnaast zijn de Eterna comfort fit overhemden voor iedereen verkrijgbaar. Van maat XS t/m 3XL. Wees maar niet bang dat je er geen kunt halen omdat je net een maatje meer hebt. Eterna comfort fit overhemden hebben het allemaal.

Bovendien zijn de Eterna comfort fit overhemden naast alle maten ook te verkrijgen in verschillende soorten kleuren, patronen, figuren, etc. Hierdoor heb je een groot aanbod waar je uit kunt kiezen. Er zal voor jou vast wel een eentje tussen zitten. Bovendien zijn de Eterna comfort fit overhemden niet doorschijnend. Hierdoor hoef je er ook geen hemd onder. Enkel en alleen als je dit prettig vindt.

Te koop

De producten van het bedrijf Eterna kan je over het hele internet vinden en gekocht worden. Echter is er nog geen winkel in Nederland die dit merk heeft hangen. Maar door juist online te kijken kun je gemakkelijk met elkaar vergelijken en hoef je alleen maar met je muis heen en weer te gaan. Hoe makkelijker zou het nog kunnen? Ook zal je niet weg hoeven uit je huis en kun je kijken naar een overhemd wanneer jij dat wilt. Al is het midden in de nacht. Hierdoor hoef je niet te kijken naar sluitingstijden etc.

Hoe kom ik aan een verzenddoos?

Het hoeft tegenwoordig niet heel veel moeite meer te kosten om verzenddozen te kopen. Verschillende aanbieders bieden tal van uiteenlopende soorten en maten verzenddozen en kunnen je in dat kader meer dan goed van dienst zijn. Verzenddozen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, perfecte dozen om producten mee te verzenden. De dozen zijn zo ontwikkeld, dat in alle gevallen sprake is van onbeschadigde producten. Ze bieden steeds de beste bescherming aan producten gedurende de verzending.

Meer vraag naar verzenddozen door de groei van het aantal webshops

Verzenddozen zijn gewild. Zeker de afgelopen jaren is de vraag naar deze dozen sterk gestegen. Het heeft onder meer te maken met de groei van het aantal webshops. Webshops moeten de door de klant bestelde producten immers versturen en wel zo dat er tijdens de verzending geen beschadigingen kunnen ontstaan. Er zijn tegenwoordig verzenddozen voor vrijwel alle producten beschikbaar. 

Verzenddozen heb je in alle soorten en maten tegenwoordig

Bekende voorbeelden van verzenddozen? Dan moet je denken aan bijvoorbeeld postdozen, tabaksdozen, vouwdozen, palletdozen, containerdozen en octabins. De verschillende verzenddozen die beschikbaar zijn, zijn geschikt voor zowel de kleinere als de wat grotere producten. Ook de vorm van het product is niet van belang, want verzenddozen kopen kan ook in verschillende vormen waardoor steeds sprake is van perfecte bescherming gedurende de verzending van producten. Doorgaans zijn de dozen van een zeer stevig karton, en ook dat biedt meteen extra bescherming. 

Kies jij voor een betere milieu en dus voor gebruikte verzenddozen?

Ben jij iemand die regelmatig verzenddozen gaat kopen, dan zou je eens kunnen overwegen voor gebruikte dozen te kiezen. Want ook die worden meer en meer door de specialisten aangeboden., Voordeel van gebruikte dozen is dat ze behoorlijk voordeliger zijn ten opzichte van nieuwe verzenddozen kopen. Bovendien help je door gebruikte dozen te kopen het milieu te verbeteren. Uiteraard voldoende gebruikte uitvoeringen aan de gestelde kwaliteitseisen. Er is dus sprake van uitstekende verzenddozen. Tenslotte; koop je nieuwe verzenddozen, dan geldt meestal dat hoe meer dozen je koopt, hoe goedkoper de dozen per stuk gemiddeld worden. 

De kans op beschadigingen wordt steeds kleiner

Zeker door de enorme groei aan webshops is het aanbod aan verzenddozen de afgelopen jaren sterk gestegen. Dat geldt ook voor de uitvoeringen en formaten. Wat betreft verzenddozen kopen lijkt nagenoeg niets nog onmogelijk. Door deze ontwikkeling is de kans dat een product beschadigd bij de klant aankomt, ook al steeds kleiner geworden. En dat is natuurlijk een uitstekende ontwikkeling. 

Jong en stijlvol de deur uit

Er zijn altijd van die dagen waarop je liever in bed blijft of op zijn minst de dag door wilt brengen in je pyjama. Prima natuurlijk. Maar de meeste dagen voelen we ons er goed bij om onszelf te verzorgen en daar hoort mooi aankleden natuurlijk ook bij. In deze blog vertel ik je hoe je je goed en mooi blijft voelen, ongeacht je leeftijd. Wat kan je helpen? En welke kleding geeft je een extra zetje? Lees je mee?

We willen allemaal wel jong blijven

Natuurlijk blijven we het liefst jong. In onze maatschappij heerst er nog steeds het idee dat de tekenen van ouderdom oncharmant zijn terwijl die juist een heel levensverhaal vertellen en passen bij de nieuwe fases. Ouder worden we allemaal en het is het mooiste als je daarmee vrede kan sluiten. Dat betekent niet dat je niks meer aan jezelf kan doen qua verzorging, het betekent dat we ons niet afzetten tegen de tekenen die bij het ouder worden komen kijken. Als je die grijze plukken liever weg verft, mag dat natuurlijk! Zo lang je ze maar niet afwijst als ze er toch tussendoor piepen. Zo wordt het niet pijnlijk voor jezelf.

Gezond leven is de sleutel

Door een gezond leven te leiden, houd je je lichaam scherp en vitaal. En ‘scherp en vitaal’ zijn toch kenmerkende woorden die we anders snel bij jonge mensen plaatsen. Gezonde voeding en genoeg water heeft een bewezen positieve uitwerking op de huid, het haar en de nagels. En een gewoonte van voldoende sporten, kan ervoor zorgen dat je lichaam er jonger uit gaat zien en meer aan kan.

Goed gevoel in een goede outfit

Of je nu nog jong bent of al wat ouder, er zijn merken die voor iedereen kleding maken. Natuurlijk kan je zomaar alles dragen als je dat wilt, maar het één staat toch flatteuzer dan het ander. Zo zijn zelfs de oudere merken bezig met vernieuwing. Versace heeft nu ook een prachtige kledinglijn die gericht is op jonger publiek. De kleding is vrolijker gekleurd en betreft stijlen die specifiek op jongere mensen worden gericht. Je kan deze lijn vinden onder de naam: Versace Jeans Couture. Liever een neutrale kledingstijl? Ga dan voor de elegante items in de Josh V collectie. Deze collectie is stijlloos en tegelijkertijd jong, zonder dat het een ouder persoon zou misstaan. Zeker niet zelfs, de kleding wordt er precies zo voor gemaakt.

Goedkope zakelijke energie in Limburg scoor je met deze tips

Ondernemers in Limburg opgelet: ben je op zoek naar een betaalbaar zakelijk energiecontract, maar weet je niet goed waar je moet zijn? Nederland kent talloze energiebedrijven; het zijn er zelfs zoveel dat je vaak door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet. Om een voordelige energiedeal te scoren is er een aantal punten waar je op moet letten. Geen enkele ondernemer heeft graag hoge maandelijkse zakelijke kosten, dus jij waarschijnlijk ook niet. In dit artikel lees je meer over die punten waarmee je goedkope zakelijke energie kunt scoren als ondernemer.

Blijf zakelijke energie vergelijken voor goede deal

Het scoren van een goedkoper energiecontract is namelijk minder moeilijk dan je misschien dacht. Wist je bijvoorbeeld dat je al flink wat geld kunt besparen op je zakelijke energie door regelmatig aan de slag te gaan met mkb energie vergelijken? Je neemt altijd een energiecontract af voor een bepaalde tijd. Wanneer je energiecontract bijna afloopt, moet je nooit blijven hangen in datzelfde contract. Dat is iets wat menig ondernemer in Nederland wel doet. Wil je echter écht de beste deal scoren dan moet je op zoek gaan naar een nieuw zakelijk energiecontract. Er is namelijk altijd wel ergens anders een betere aanbieding te scoren. Energiebedrijven willen jou immers maar al te graag hebben als klant. Onderneem dus altijd actie wanneer je minder wilt betalen voor je zakelijke energie.

Ga aan de slag met een zakelijke energievergelijker

Een van de redenen dat veel ondernemers niet meteen overstappen naar een andere energieleverancier is omdat ze er “eindelijk één hebben”. Wanneer je je eigen zakelijke energie moet regelen dan zul je zien dat je terecht komt in tientallen soorten aanbiedingen. Hierbij zie je vaak niet goed waar je het goedkoopst uit bent om zo een verstandige keuze te kunnen maken. Dit proces kost je vaak veel tijd. Daarom is het aan te raden om aan de slag te gaan met een zakelijke energievergelijker. Dit soort online tools helpen je in je zoektocht naar passende zakelijke energie. Het enige dat je moet weten voordat je zo’n vergelijker kunt gebruiken, is wat je jaarlijkse energieverbruik is. Heb je eventueel extra wensen, zoals groene energie of grijze stroom of een contract met een vast of flexibel energietarief, dan kun je dat ook aangeven. Vervolgens gaat de vergelijker op zoek naar de beste deal. Hierbij krijg je altijd meerdere aanbiedingen te zien zodat je zelf de juiste keuze kunt maken.

Let op opzegtermijn en einddatum huidig energiecontract

Je moet wel weten dat je niet zomaar kunt overstappen. Althans: dat kán wel, maar wanneer je nog een ander energiecontract hebt dat nog niet afgelopen is, moet je veel extra geld betalen. Bij ieder energiecontract hoort een opzegtermijn; een periode waarin je je energiecontract mag opzeggen en je kunt overstappen. Besluit je om eerder over te stappen dan afgesproken dan staat er nog een bedrag open dat je moet betalen voor je zakelijke energie. In zo’n geval krijg je eigenlijk altijd een opzegboete van je huidige energieleverancier. Dat is het bedrag dat je nog had moeten betalen voor de afgesproken afname van zakelijke stroom. Dit bedrag komt bovenop de kosten van een nieuw energiecontract, dus je kunt je wel voorstellen dat je vervolgens veel geld kwijt bent aan zakelijke energie. Let tegelijkertijd ook op de einddatum: je wilt namelijk ook niet veel te laat zijn met overstappen. In zo’n geval kan een energiebedrijf je huidige energiecontract verlengen. Helaas gebeurt dat nooit voor aantrekkelijke aanbiedingsprijzen maar voor hoge verlengingstarieven. Voor de beste energieprijs moet je dergelijke data dus goed in de gaten houden. Op die manier betaal je namelijk het minst voor je zakelijke energie in Limburg (en andere delen van het land).

Dames- en herenschoenen

Sinds ik jong ben vind ik het al heel belangrijk dat schoenen er goed uit zien. Terwijl mijn ouders gewoon goedkope gympen voor mij wilden kopen, achteraf gezien logisch omdat ik er binnen een hele korte tijd weer uitgroeide. Maar in mijn ogen toen heel onterecht en daar kon ik als klein meisje al heel boos om worden. Ik schopte in de winkel een hele show totdat ik mijn favoriete schoenen kreeg van mijn ouders. Ik vond schoenen zelfs veel belangrijker dan speelgoed. Dit begrepen niet veel vriendinnen, totdat we ouder werden. Toen kwamen ze bij mij al snel voor advies. Ik kreeg vooral veel vragen over mijn Via Vai damesschoenen. Veel vriendinnen maar ook familie leden vonden die echt hele mooie schoenen. 

Favoriete schoenen

Ik kan ze alleen maar gelijk geven, VIA VAI schoenen zijn namelijk onmisbaar in elke kledingkast. Ze komen in veel verschillen soorten maar zijn van bijna alle schoenmarkten thuis. Ze hebben geweldige enkel laarsjes in zwart leer, maar ook stoere sneakers die onder elke spijkerbroek staan. Mijn persoonlijke favoriet zijn de bruine damesboots. Deze zijn lichtbruin en hebben een stoer uiterlijk. Het fijne aan VIA VAI schoenen vind ik dat ze altijd mooie materialen gebruiken en de afwerking met veel precisie plaatsvind. Hierdoor ben ik altijd verzekerd van een schoen met perfecte pasvorm en goede kwaliteit. De schoenen zijn vaak ook te herkennen aan de casual uitstraling en de prachtige natuurlijke kleuren. Zo vind ik dat ook bij mijn favoriete bruine damesboots. 

Leuke schoenen voor heren

Laatst kwam er voor het eerst een mannelijke vriend van me naar mij toe om advies over schoenen te vragen. Omdat ik mij normaal gesproken vooral met vrouwenschoenen bezighoud was dit wel even omschakelen voor mij. Er kwam wel direct een merk in mijn gedachte naar boven, dat is Veja heren. Dit is het nummer één duurzaam schoenenmerk. Ze maken gave sneakers en deze worden uitsluitend gemaakt van biologische verantwoorde producten, zoals eco-katoen, wild rubber en plantaardig gelooid leer. Er zijn zelfs een aantal volledige vegan shoes van VEJA op de markt. Ik wist dat mijn vriend ook heel milieubewust probeert te leven dus dit lijkt mij het perfecte merk voor hem. De sneakers zijn namelijk ook nog eens heel hip en minimalistisch met het kenmerkende V-logo. Dit zijn dus ook de perfecte herenschoenen om elke dag te dragen. Ik heb dit merk daarom ook aan mijn vriend aangeraden en we zijn meteen samen de stad in te gaan om een mooi paar sneakers uit te zoeken. 

Man uit Limburg wint mooie prijs met sportweddenschap

Een man uit Limburg heeft afgelopen week een mooi geldbedrag gewonnen met een sportweddenschap. De man uit het dorpje Abshoven zette tien euro in op een weddenschap verdeeld over zeven voetbalwedstrijden, en zag zijn geld in een klap dik duizenden euro’s meer waard worden.

De man voorspelde goed dat het Nederlands elftal afgelopen maandag zou verliezen van Italië. Daarnaast had hij in zijn glazen bol gezien dat de Faeröer Eilanden, Jong Tsjechië zouden winnen, terwijl hij ook het gelijke spel tussen Duitsland en Spanje aan had zien komen. Tot slot wist gokte hij dat het Franse Lens voor een daverende stunt zou zorgen door Paris Saint-Germain te verslaan en had hij bij twee oefenwedstrijden nog de juiste winnaar voorspeld. De man kan zijn geluk niet op.

Puur geluk

De man geeft daarnaast aan dat hij al een tijdje actief is met het inzetten op voetbalwedstrijden. Hij speelt nooit echt meer hoge bedragen. Het tientje dat hij deze keer inzette was wel het maximale. Maar wat is het goed uitgepakt! We houden de identiteit van de man bewust geheim, omdat we niet willen dat hij lastig gevallen gaat worden. Iemand die zo’n pak geld heeft wordt natuurlijk opeens iedereens beste vriend! Wat de man met het geld gaat doen weet die niet precies. Wel weet hij dat hij zichzelf eens een keer lekker in de watten gaat leggen. Zo hoopt hij een keer uit te pakken door bijvoorbeeld een Gucci riem of een mooi Tommy Hilfiger shirt heren voor zichzelf te kopen.

Verder gokken

De man gaat lekker genieten van zijn geld, maar is zeker nog niet klaar met het gegok op sportwedstrijden. Hij geeft aan dat hij het gewoon voor de lol doet, en niet uit de hand laat lopen. De man vindt het leuk om een voetbalwedstrijd te kijken en écht voor iemand te kunnen zijn. Anders zijn voetbalwedstrijden negen van de tien keer maar saai en is het haast onmogelijk om de volledige 90 minuten vol te kijken. We willen de man hartelijk feliciteren met zijn mooie winst en wensen hem veel succes bij zijn volgende weddenschappen!

In Nederland is officieel gezien slechts één aanbieder van sportweddenschappen. Toch zijn veel gokkers ook op andere, veelal buitenlandse, goksites te vinden. Dit is aantrekkelijker, omdat je hier niet automatisch belasting betaalt over je winsten. Het is dus wel een risico, want officieel gezien mag het niet helemaal.

Houten tuinschermen kopen in de mooiste provincie van Nederland

Wanneer je denkt aan houten tuinschermen denk je misschien niet meteen aan Limburg. Hoe krijg je het voor elkaar ook om hier een link tussen te leggen. In dit artikel probeer ik deze link toch te maken aangezien ik uit observatie veel heb geleerd in afgelopen snikhete zomerdagen. Het is namelijk zo dat door het warme weer houten tuinschermen nog meer op prijs worden gesteld dan normaal gesproken. Het grote voordeel hiervan heeft te maken met dat je toch een beschutting hebt waar je het koeler kan hebben dan wanneer je niks hebt. Waarom dit nou van belang is om te weten als Limburger leg ik je uitgebreid uit in de volgende delen van dit artikel.

 

Houten tuinschermen: waarom in Limburg?

De reden waarom ik over houten tuinschermen schrijf in de blog die normaal gesproken toch veelal over de prachtige provincie Limburg gaat heeft te maken met het volgende. Om te beginnen moet je bedenken dat over het algemeen deze provincie te maken heeft met de meest warme zomers die je jezelf maar kan voorstellen in Nederland. Dit is natuurlijk voor een groot gedeelte een onderdeel van waarom Nederland zo een topland is. Echter moet je jezelf wel realiseren dat je met een hittegolf misschien wel helemaal gek kan worden van al die warmte. Houten tuinschermen kunnen hierbij prima een uitkomst bieden. Je kan lekker met houten tuinschermen buiten in de tuin zitten zonder helemaal te verbranden zoals je normaal gesproken misschien zou doen.

 

Waar koop je ze?

De plaats waar je houten tuinschermen het beste kan kopen wat mij betreft is toch wel het internet. Je kan hier namelijk kiezen uit een groot assortiment van verschillende houten tuinschermen die je tuin op talloze manieren verrijken. Als je online aan het kijken bent zou ik wel de voorkeur geven aan websites die in Limburg gevestigd zijn, de loods dan. Op deze manier support je de provincie zonder concessies te doen in de prijs. Die prijs is namelijk online al snel een stuk lager dan je ooit in de winkel zou betalen. Ook is de keuze waar je tot beschikking hebt veel groter. Je kan vrijwel uit allerlei verschillende soorten houten tuinschermen een keuze maken. Dit zorgt ervoor dat je veel meer kan vergelijken waardoor je uiteindelijk nog veel meer tevreden kan worden over je aankoop dan als je het simpelweg in de winkel zou kopen.

Elke prachtige ochtend in Limburg wakker worden met pantoffels!

Wanneer je denkt aan pantoffels denk je misschien eerst aan een ouder persoon die moeite heeft met het warm krijgen. Dit is eigenlijk een heel tegengesteld beeld van de werkelijkheid. Daarom leg ik in dit artikel precies uit waarom deze stereotypering onjuist is en wat je kan doen om dit te voorkomen. Ook leg ik meteen wat praktische tips uit met betrekking tot het dragen en kopen van pantoffels. Kortom, na dit artikel ben je helemaal overtuigd van waarom je als echte Limburger kennis moet maken met pantoffels. Lees dus snel verder om meer hierover te weten te komen!

 

Pantoffels voor warme voeten en comfort

Hoewel in de eerste alinea ik benadrukte dat het stereotype van pantoffels en de oudere mensen er was moet ik zeggen dat dit de laatste tijden minder is geworden. Nog steeds is het er maar zeker in mindere mate dan de voorgaande jaren. Ik denk dat dit te maken heeft met het feit dat er steeds minder gewerkt wordt met de hand. Hiermee bedoel ik dat beroepen die vroeger heersend waren zoals schoenmaker, smid en bijvoorbeeld fabrieksarbeider nu een stuk minder populair zijn. Mensen willen over het algemeen toch een baantje dat minder fysiek werk met zich meebrengt. Dit resulteert in het feit dat mensen liever de hele dag achter de computer zitten dan aan producten met de hand werken. Dit streven naar comfort uit zich in alle mogelijke manieren. Iemand die op kantoor werkt zal daarom ook eerder geneigd zijn om pantoffels te kopen dan iemand die veel fysiek werk doet. Een verklaring hiervoor is eerder gegeven maar wat betekent dit nou precies voor jou als consument? Dit lees je in het volgende stukje!

 

Pantoffels kopen: waar begin ik?

Wanneer je pantoffels gaat kopen zijn er een aantal zaken belangrijk. Het is belangrijk dat je je maat goed weet. Dit klinkt vrij voor de hand liggend maar dit gaat nogal eens fout. Dit heeft te maken met het feit dat j redelijk makkelijk met je voet in een pantoffel komt ook is het misschien net te groot of te klein. Hier merk je in de winkel praktisch niks van. Echter als je dan thuis bent en een paar dagen op rij met de pantoffels loopt ga je het toch merken. Misschien struikel je zelfs wel. Dit kan gebeuren maar om dit te voorkomen raad ik je dus wel aan om extra kritisch te zijn op de maat.

 

Hoe vind ik de beste energiedeal voor mijn bedrijf?

Wanneer je vandaag de dag op zoek bent naar een scherp energietarief hoef je hier geen uitgebreid onderzoek meer naar te doen. Natuurlijk is het wel aan te raden om even de tijd te nemen om de juiste energieaanbieder voor zakelijke energie te vinden, maar deze zoektocht is al sneller klaar dan je wellicht vooraf had gedacht. Er zijn namelijk enkele eenvoudige manieren waarmee je binnen no time een passende energiedeal kunt scoren. Voordat je begint met zoeken, is het handig om te weten met welke factoren je rekening moet houden. Daarom lees je hieronder meer over het vinden van de beste energiedeal voor je bedrijf. Zo betaal je nooit meer te veel voor je zakelijke energie.

Check je jaarlijkse verbruik

Vrijwel iedere ondernemer zou wel wat geld willen besparen op de zakelijke energierekening. Daarom pakken we als eerste stap je jaarlijkse verbruik erbij. Op die manier krijg je namelijk een duidelijk inzicht waar je energiekosten vandaan komen en waar je eventueel energie en geld zou kunnen besparen. Misschien schrik je wel even van de energiekosten die je jaarlijks hebt, dat kan. Des te meer reden om er eens even goed voor te gaan zitten. Op je jaarlijkse verbruik, of de eindafrekening van je energie, zie je alle kosten los van elkaar staan. Dit zijn de daadwerkelijke energiekosten, maar ook de leveringskosten, de netbeheerkosten en de overheidsheffingen (belasting). Door alles bij elkaar op te tellen, weet je precies wat je maximaal per jaar kwijt bent aan zakelijke energie. De meeste kosten hiervan staan vast, maar je hebt wel zelf invloed op wat je uiteindelijk gaat betalen.

Gebruik een zakelijke energievergelijker

Dat doe je namelijk met behulp van zakelijk energie vergelijken. Het is aan te raden om ieder jaar het aanbod van meerdere energiebedrijven met elkaar te vergelijken. Alleen op die manier vind je namelijk het meest passende en goedkoopste energiepakket voor jouw bedrijf. Veel mensen weten namelijk niet dat het constant switchen veel geld kan schelen. Er is altijd ergens anders een betere deal te scoren wanneer het om energieprijzen gaat. Energiebedrijven willen klanten blijven lokken – hoe kan dat anders dan te strooien met scherpe tarieven en interessante introductiedeals? Het grote voordeel van een energievergelijker is dat je binnen één druk op de knop een duidelijk overzicht krijgt van energieleveranciers die passende zakelijke energie voor jou hebben. Dat scheelt je ontzettend veel zoekwerk. Op Minder.nl vind je zo’n handige zakelijke energievergelijker waarmee je direct aan de slag kunt gaan.

Voorwaarden bij een energiecontract

Voordat je een energievergelijker in gaat zetten, is het handig om op de hoogte te zijn van een aantal factoren en wensen die je hierbij in kunt vullen. Je wilt zo specifiek mogelijk zijn, zodat een goed energiecontract des te sneller is gevonden. Zo moet je nadenken over de contractduur van je energie. Ga je liever voor een kortlopend energiecontract van een jaar of kies je toch voor een contract dat wat langer duurt, maar waarbij je wel interessante korting kunt pakken? Alles is hierbij mogelijk. Je kunt hierbij ook nog kijken naar wat de energieprijzen op dit moment doen. Is er een stijging te zien? Dan kun je op dit moment prima voor een langer durend energiecontract gaan. Ook moet je letten op het tarief: kies je voor een variabel tarief dat twee keer per jaar kan wijzigen of ga je liever voor zekerheid met een vast tarief dat niet kan veranderen? Tot slot is het goed om op de hoogte te zijn van de opzegtermijn, zodat je precies weet wanneer je je contract moet opzeggen en moet overstappen op een andere energiedeal.