PLAATS GRATIS DEAL

Von Va Voom


Over ons

Von Va Voom is de winkel voor iedere zwangeren of ouder met kinderen in de leeftijd tot 3 jaar. Von Va Voom biedt een breed scala aan verschillende merken draagdoeken en draagzakken voor het ergonomisch dragen van een baby, dreumes of peuter. Verschillende merken maken ons assortiment uitgebreid en voor iedereen bereikbaar, of u nou een goedkope draagdoek zoekt, of een gelimiteerde draagdoek van luxere materialen, u vindt het bij Von Va Voom. Op dit moment voeren wij onder andere draagdoeken van de volgende merken: Little Frog, Fidella, Natibaby, Kokadi, Tula, Didymos, Pure Baby love, Oscha, Tekhni. Op het gebied van draagzakken hebben wij momenteel de volgende merken in ons assortiment. Kokadi, Tula, Storchenwiege, Emeibaby, Manduca, Marsupi, Boba, Fidella. Uiteraard kunt u ook voor accessoires bij Von Va Voom terecht, zoals bijvoorbeeld ringsling ringen, tassenen covers voor tijdens het dragen met een draagdoek of draagzak. De voetjes houdt u warm met een paar Stonz of YEAR schoentjes, en uw spulletjes neemt u makkelijk mee in een hippe hipsack van Tekhni. Dankzij de hoge servicenormen, snelle orderafhandeling en hoge mate van productkennis maakt Von Va Voom het verschil op de Nederlandse markt, maar ook ver daarbuiten. Veelklanten kozen al voor Von Va Voom, bent u de volgende? Welkom!

klik hier om naar de site te gaan

De Tula draagzak is helemaal hot, en super makkelijk te gebruiken. Bekijk het assortiment trendy Tula draagzakken direct.


Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Von Va Voom

Gegevens

Categorie: Baby & Peuter

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy