PLAATS GRATIS DEAL

Smallrebel


Over ons

Smallrebel heeft baby- en kinderkleding voor stoere mini-mannen. Eigenwijs en nét even anders. Het is vaak enorm lastig om voor jongetjes leuke baby- en kinderkleding te vinden. Het is niet dat het er niet is, maar er moet vaak een enorme speurtocht voor verricht worden. Natuurlijk zijn er de bekende ketens en shops met de alom bekende baby- en kinderkleding, maar soms wil men ook gewoon iets aparts voor hun kleine boefje. Smallrebel is voortdurend op zoek naar aparte, vernieuwende merken. Momenteel worden de collecties gevoerd van nOeser, Small Rags, Boof en Lucky No. 7 en dit wordt in de toekomst uitgebreid naar andere toffe merken. Deze dienen echter altijd vernieuwend en onderscheidend te zijn.

Tevens zal Smallrebel altijd de laatste trends opzoeken. What's hot and what's not. Zo vindt u bij Smallrebel de laatste nieuwtjes op gebied van baby- en kinderkleding. Hippe, rebelse en stoere babykleding merken met een eigentijdse twist. Stijl uw boefje in stijl. Dat zijn de kreten die passen bij Smallrebel. Bij Smallrebel bestelt men eenvoudig en veilig online babykleertjes. Van newborn tot en met maat 98.


klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Smallrebel

Gegevens

Categorie: Baby & Peuter

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy