PLAATS GRATIS DEAL

Lowlens


Over ons

Heb je goede lenzen en lenzenvloeistof nodig, dan betaal je hiervoor al snel een flink bedrag bij je opticien. Precies dezelfde producten voor minder geld bestel je in de webshop van Lowlens. Hier vind je contactlenzen en vloeistoffen van alle A-merken die je opticien ook heeft, maar dan veel voordeliger.

Je zoekt makkelijk je lenzen op type, het merk of de fabrikant. Of je nu elke dag, week of elke maand nieuwe lenzen in doet, voor iedere lenzengebruiker zijn hier de juiste producten te vinden. Wil je eens met een hele andere oogkleur rondlopen, bestel dan één van de kleurlenzensets.

Kies voor een nieuwe look door het veranderen van je gewone oogkleur in knalpaars, intens blauw of diepgroen. Ideaal voor carnaval of een feestje zijn de funlenzen, waarmee je jezelf de ogen van een kat, wolf of duivel geeft. Lensaccessoires vind je ook in de webshop. Denk hierbij aan de standaard lenshouder, maar ook andere handige producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de LensAlert, die je waarschuwt wanneer het tijd is om je lenzen of vloeistof te vervangen?

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Lowlens

Gegevens

Categorie: Welzijn & Gezondheid

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy