PLAATS GRATIS DEAL

Gummil.nl


Over ons

Gummil Premium Vloeibaar Rubber, maakt alles water- en luchtdicht!

Gebruik Gummil Premium Vloeibaar Rubbervoor de meest uiteenlopende klussen in en rondom het huis. Het beschermt materialen tegen water, erosie, UV-straling, chemicaliën en corrosie. Gummil maakt het oppervlakte water- en luchtdicht. Het is een makkelijk te verwerken product; het kan worden aangebracht met een kwast of roller.

Met Gummil haal je alles in huis wat je nodig hebt voor een 100% waterdicht resultaat op vrijwel alle ondergronden. Gummil is goed voor dakgootreparaties, renovatie van platte daken, waterdichting in de badkamer, kelderafdichting en toepassingen op o.a. beton, metaal en hout.

Gummil is altijd eenvoudig te verwerken met een kwast of roller. Daarnaast is het milieuvriendelijk, 1000% elastisch en weer- en UV-bestendig. Met Gummil kun je dus zowel binnen als buiten veilig en snel aan de slag.

Gummil is verkrijgbaar in emmers van 1 liter, 5 liter, 10 liter of als complete pakketten: Gummil Dakgoot Reparatieset (XL), Gummil Vijver Reparatieset, Gummil Badkamer waterdicht (doe-het-zelf pakket) en Gummil Dakreparatieset.

Het originele kwaliteitsproduct van Gummil
Gummil Premium Vloeibaar Rubber is uitgebreid getest, garandeert een jarenlange prestatie, is niet gevoelig voor temperatuurschommelingen en is zeker 30 jaar bestendig tegen UV-straling!

Gummil Premium Vloeibaar Rubber


Gummil Premium Vloeibaar Rubber maakt alles waterdicht


Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Gummil.nl

Gegevens

Categorie: Bouwen, Klussen & Gereedschappen

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy