PLAATS GRATIS DEAL

Larsa Telecom


Over ons

Larsa Telecom repareert uw kapotte smartphone of tablet snel en voordelig. Onze deskundige monteurs maken uitsluitend gebruik van originele onderdelen. Wij geven u duidelijkheid over de uit te voeren reparatie en de prijs ervan. Ook kunt u eenvoudig zelf een reparatieafspraak inplannen in onze online agenda. Snelle reparaties en goede service, daar draait het om bij Larsa Telecom.

Dat vooruitlopen doen we ook graag als zakelijk servicepartner en leverancier. We zijn er trots op dat wij gerenommeerde bedrijven als Endemol, Achmea, RBS en KLM tot onze klantenkring kunnen rekenen. We onderscheiden ons door kwaliteit, snelheid en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Grote woorden. Wij tonen u graag onze daden. Neem contact met ons op en we gaan aan de slag.

Klanten kunnen terecht bij een van de zes vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Breda of Arnhem waarbij ze voor de meeste reparaties binnen 30 minuten weer bellend de deur uit kunnen!

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Larsa Telecom

Gegevens

Categorie: Mobiel, Alles-in-1 & Accessoires

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy