PLAATS GRATIS DEAL

Big Brands


Over ons

BigBrands.nl is de online designshop voor de Benelux. BigBrands.nl is exclusief dealer van vele internationale merken. Op BigBrands.nl vindt u de producten van internationale grote ontwerpers als Charles and Ray Eames, Philippe Starck, Jasper Morrison, Anttonio Citterio, maar ook ontwerpers van Nederlandse bodem als Marcel Wanders, Jan des Bouvrie en Piet Boon. Door het brede productaanbod van merken en designers van internationale bodem, kan iedereen op BigBrands.nl slagen voor een perfect interieur.

BigBrands.nl is in de zomer van 2007 ontstaan vanuit het feit dat er te weinig mogelijkheden waren om exclusieve designmeubels te kopen op de meest ontspannen manier die er mogelijk is, online dus.

BigBrands.nl is uniek door het brede merkenaanbod en de hoge kwaliteit meubels die BigBrands.nl aanbiedt. Iedere designliefhebber kan naar hartenlust zoeken en kijken naar zijn of haar favoriete meubel, BigBrands.nl heeft het allemaal!

BigBrands.nl combineert het gemak en de voordelen van voordelig online shoppen en heeft geen nadelen van het reguliere shoppen. Geen verzendkosten en met het gemak vanuit huis een prachtig interieur samenstellen.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Big Brands

Gegevens

Categorie: Huis & Inrichting

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy