PLAATS GRATIS DEAL

Be in Shape


Over ons

Be in Shape is een populaire Eiwitshake van Vitaminstore en is in Nederland en België al tienduizenden keren verkocht. Afgelopen jaren is het programma veel in de media geweest dankzij samenwerkingen met o.a. De Telegraaf en ondersteuning van de populaire dieetguru Dr. Frank.
Be In Shape is meer dan alleen een eiwitshake. Het is een volledig dieetplan waarmee je verantwoord aan gewichtsverlies kunt werken!
De Be In Shape shakes bevatten een speciale eiwitbron die samen met de voedingsvezels zorgt voor een dikke romige textuur zodat je er een lekker vol gevoel van krijgt. Behoud van voldoende spiermassa is belangrijk om het basismetabolisme hoog te houden. Hoe hoger het basismetabolisme, hoe meer calorieën je lichaam verbruikt. Spieren, en in het bijzonder de beenspieren, verbruiken veel energie.

Be in Shape bevat naast eiwit ook vezels (circa 4 gram per portie). Tegelijkertijd leveren de eiwitten de aminozuren die bijdragen aan de instandhouding van de spiermassa, en de eventuele groei ervan. De vezels in Be In Shape bevorderen de natuurlijke stoelgang, maken de ontlasting zachter en vergroten de faecale bulk. Zorg daarom dat ook je dagelijkse voeding rijk is aan vezels.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Be in Shape

Gegevens

Categorie: Welzijn & Gezondheid

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy