PLAATS GRATIS DEAL

123elektrischefietsen


Over ons

Moeiteloos tegen de wind in, of heuvel op fietsen? Dat kan heel goed als u een elektrische fiets aanschaft. Bij 123elektrischefietsen koopt u de mooiste topmodellen. Met de elektrische fiets krijgt u net dat extra steuntje in de rug. Deze fiets is bovendien ook één van de schoonste vormen van vervoer. En dat komt goed uit in een wereld die steeds meer vervuild wordt door uitlaatgassen van scheurende auto’s. Door de ingebouwde motor, in het voor- of achterwiel of bij de trapas, kunnen e-bikes een relatief hoge snelheid bereiken. Vooral ideaal voor korte afstandsritten of langere toertochten die wat meer energie vergen. De motor van dergelijke fietsen is bovendien zo goed als geruisloos, zodat u als gebruiker geen last heeft van vervelende brommende geluiden.

123elektrischefietsen heeft een grote variëteit aan elektrische fietsen, zowel in dames- als herenvarianten. Zo hebben we de ronde modellen van Sparta, de krachtige fietsen van Giant en de mooi gestroomlijnde varianten van Puch in ons assortiment.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

123elektrischefietsen

Gegevens

Categorie: Fietsen, Brommers & Scooters

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy