PLAATS GRATIS DEAL

LittleCool


Over ons

LittleCool is een nieuwe webwinkel met heel veel mooie en fijne babyartikelen. Van kinderstoelen tot kraamcadeaus en van flessen tot knuffeldoekjes: LittleCool biedt een uitgebreid assortiment aan verzorgingsartikelen, babyspeelgoed, kleding, slofjes en meer.

LittleCool biedt veel gebruiksgemak en klantvriendelijkheid. Zo is zoeken naar het juiste artikel geen probleem met de uitgebreide zoekmachine die het winkelen makkelijk maakt. Er kan onder andere worden gezocht op maat, geslacht en kleur, maar ook op precieze afmeting, materiaalsoort en merk. Ook biedt LittleCool uitgebreide maatinformatie voor het bepalen van de juiste maat. Na het bestellen kan de verzending nauwkeurig worden gevolgd met ‘track & trace’, zodat u precies weet wanneer het pakketje wordt afgeleverd. Daarnaast is er een uitgebreide klantenservice zodat artikelen eenvoudig geruild of geretourneerd kunnen worden.


klik hier om naar de site te gaan
Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

LittleCool

Gegevens

Categorie: Baby & Peuter

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy