PLAATS GRATIS DEAL

123damesfietsen.nl


Over ons

123damesfietsen.nl heeft de meest complete verzameling online fietsen van Nederland. In deze winkels bieden 123-fietsen u dezelfde service als in een fysieke winkel, alleen tegen internetprijzen.
Bent u op zoek naar een mooie damesfiets? Damesfietsen hebben wij in alle soorten en maten. Wanneer u een damesfiets koopt, is het belangrijk dat dit voertuig betrouwbaar is en u niet in de steek laat. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Wij verkopen uitsluitend hoogstaande damesfietsen .Hierbij kunt u denken aan fietsen van Giant, Cortina, Sparta, BSP, Puch en Ghost. En dat ook nog eens tegen de beste prijzen. In elke prijscategorie hebben we damesfietsen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij de fietsen van Giant denken veel mensen al snel aan de mountainbikes en racefietsen. Wij bieden echter ook zeer degelijke damesfietsen van Giant aan. Giant stadsfietsen maar tegenwoordig ook trendy dames transportfietsen.



klik hier om naar de site te gaan



Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


Delen



Contactpersoon

123damesfietsen.nl

Gegevens

Categorie: Fietsen, Brommers & Scooters

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy