PLAATS GRATIS DEAL

123herenfietsen.nl


Over ons

123herenfietsen.nl heeft de meest complete verzameling online fietsen van Nederland. In deze winkels bieden 123-fietsen u dezelfde service als in een fysieke winkel, alleen tegen internetprijzen.
De herenfiets heeft in de loop der jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Tegenwoordig zijn er fietsen in allerlei soorten en maten en zijn er tal van sporten ontstaan, waarbij de fiets als basis dient. Naast de bekende stadsfiets en transportfiets zijn er ook herenfietsen met elektrische ondersteuning of met een sportief uiterlijk. Denk aan crosshybride fietsen of bijvoorbeeld de snelle fitnessfietsen of de hippe singlespeed modellen. Deze snelle en praktische vervoersmiddelen zijn niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Een goede herenfiets is vaak ook een kostbaar bezit, reden te meer om zeker te zijn dat u een solide en hoogstaande herenfiets aanschaft. Deze vergt weinig onderhoud en garandeert u een lange levensduur.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

123herenfietsen.nl

Gegevens

Categorie: Fietsen, Brommers & Scooters

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy