PLAATS GRATIS DEAL

WW (Weight Watchers)


Over ons

WW, voorheen Weight Watchers, inspireert tot gezonde gewoontes voor het echte leven.

De naam WW geeft aan dat we dé wellnesspartner in de wereld willen worden. We zullen altijd wereldleider op het gebied van gewichtsverlies blijven, maar nu verwelkomt WW iedereen die wil werken aan het ontwikkelen van gezonde leefgewoontes – of dit nu betekent dat je de focus legt op beter eten, meer bewegen, een positieve mindset, gewichtsverlies... of dit alles bij elkaar! WW is er voor iedereen.

WW Freestyle™

Het nieuwe WW Freestyle programma is veel meer dan een afslankprogramma. Het is een nieuwe leefstijl die draait om geluk, verbinding en de kracht van gezonde gewoontes.

Eet met plezier

Je mag alles eten! Ons bewezen SmartPoints® plan geeft je de vrijheid om eetbeslissingen te nemen die voor jou werken.

Durf anders te denken

Hoe je over jezelf en deze reis denkt, is net zo belangrijk als wat je eet en hoeveel je beweegt. Je leert hoe je focus houdt, je denkpatronen verandert en hoe je met meer zelfcompassie met moeilijke momenten omgaat.

Geniet van beweging

Als je iets met plezier doet, kost het minder moeite. Dat geldt ook voor beweging. Je zult je sterker en krachtiger voelen en je zult trots zijn op wat je lichaam allemaal kan.klik hier om naar de site te gaan


AfbeeldingenDelenContactpersoon

WW (Weight Watchers)

Gegevens

Categorie: Welzijn & Gezondheid

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy