PLAATS GRATIS DEAL

KAYA Sieraden


Over ons

KAYA Sieraden verkoopt luxe baby en kindersieraden voor speciale momenten zoals geboorte, doop, communie, verjaardag, de eerste kerst, of voor het kleine bruidsmeisje. De sieraden worden gemaakt van mooie materialen als edelsteen, echte zoetwaterparels, zilver en kristallen en verpakt in een zijden buideltje. Met het merk Mom & Me komt KAYA Sieraden met een speciale mama versie van de kinderambandjes of kettinkjes. Hierdoor kunnen moeder en dochter (of zoon) stralen met dezelfde sieraden. Ook heeft KAYA Sieraden speciale Moeder sieraden waarop bijvoorbeeld de namen van de kinderen gegraveerd kunnen worden. Het nieuwste in het assortiment is het Sieraad & Wenskaart concept. Fijne zilveren kettingen met speciale bedeltjes vormen een mooi geheel met de wenskaart waarop een pakkende tekst staat. Zo vormt dit een heel betekenisvol cadeau voor bijvoorbeeld zussen, moeder-dochter of 3 generaties (oma, moeder en dochter).
Met kerst, valentijnsdag, moederdag en vaderdag worden er speciale sieraden voor deze bijzondere momenten ontworpen. KAYA Sieraden komt regelmatig met nieuwe toevoegingen aan het ruime assortiment (meer dan 900 producten).
Betaling geschiedt via iDEAL, credit card, Paypal of overschrijving. Levering is binnen 3 dagen.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

KAYA Sieraden

Gegevens

Categorie: Baby & Peuter

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy