PLAATS GRATIS DEAL

Refurbished-iPhone.shop


Over ons

Bij Refurbished-iPhone.shop vindt u hoge kwaliteit refurbished iPhones die vaak niet van nieuw te onderscheiden zijn, omdat alle defecte en/of beschadigde onderdelen vervangen zijn met 100% originele onderdelen. De software wordt door Refurbished-iPhone.shop hersteld en een toestel wordt grondig na gekeken op technische mankementen en indien nodig worden defecte onderdelen vervangen. Pas als de technische mensen van Refubished-iPhone.shop er zeker van zijn dat een toestel aan alle kwaliteitseisen voldoet, biedt Refurbished-iPhone.shop hem aan in de webwinkel. De prijs- kwaliteitsverhouding is dan ook zeer goed te noemen en mocht u toch niet tevreden zijn, dan krijgt u bij Refurbished-iPhone.shop gewoon het geld terug. Tevens biedt Refurbished-iPhone.shop standaard 36 maanden garantie op de iPhones.

Voordelen op een rij
• Bovengemiddelde prijs- kwaliteitsverhouding
• Standaard 36 maanden garantie
• Refurbishment uitsluitend met originele onderdelen
• Op werkdagen besteld voor 15:00 besteld, morgen gratis bezorgd
• Veilig achteraf betalen via AfterPay.

Verder belangrijk om te weten
De toestellen die Refurbished-iPhone.shop aanbiedt in de webwinkel zijn nooit gestolen. Aangeboden iPhones worden altijd door Refurbished-iPhone.shop gecontroleerd op de capaciteit van de batterij. De capaciteit van een batterij gaat achteruit naargelang de aantal oplaadbeurten en de manier van opladen. Zodra de accu van een smartphone meer dan 10% van zijn capaciteit verloren heeft wordt hij standaard door Refurbished-iPhone.shop vervangen.

klik hier om naar de site te gaanAfbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Refurbished-iPhone.shop

Gegevens

Categorie: Mobiel, Alles-in-1 & Accessoires

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy