PLAATS GRATIS DEAL

Real Dutch Food


Over ons

Real Dutch Food heeft een zeer ruim assortiment. Met zo'n 3200 artikelen kunt u altijd een goede keuze maken. Het grootste deel is hoofdzakelijk Nederlandse levensmiddelen. Daarnaast bieden we ook non-food artikelen zoals tijdschriften, boeken, cd's en poffertjespannen aan. We hebben ongeveer 250 artikelen van ons assortiment op voorraad staan. Het merendeel wordt vers ingekocht nadat de bestellingen zijn binnen gekomen. Daarom duurt het gemiddeld 2-4 werkdagen voordat een bestelling naar u wordt verzonden.
We weten hoe duur het is om Nederlandse producten te importeren vanuit Nederland. Wij Nederlanders letten graag op de kleintjes en daarom hebben we elke week zeer scherpe aanbiedingen voor u geselecteerd. Ook de verzendkosten proberen wij zo scherp mogelijk neer te zetten.

Real Dutch Food is erop gericht het u 100% naar de zin te maken. Vandaar dat u bij ons, de meeste keus heeft en kunt rekenen op een persoonlijke en vriendelijke service.

enkele voordelen van Real Dutch Food:
De internetsupermarkt met het grootste assortiment: 3200artikelen
Gegarandeerd scherpe prijzen.
Veilig en bescherming van uw privacy.
Uw wensen centraal.
Alles per stuk te bestellen.Klik hier om naar de site te gaan


Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Real Dutch Food

Gegevens

Categorie: Eten & Drinken

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy