PLAATS GRATIS DEAL

Superfood


Over ons

Superfood is een webwinkel in een 'nieuwe gezondheid levensstijl'. Superfoods zijn voedingsmiddelen die op unieke plaatsen in de wereld groeien (zoals Ecuador en Peru) en zeer rijk zijn aan vitamines, mineralen en antioxidanten. Sommige superfoods worden verkocht in hun pure vorm (zoals gedroogde Goji bessen uit het Himalaya gebergte) en andere worden vermalen tot poeder om te gebruiken in smoothies, yoghurt of andere recepten.

Alle producten in onze webshop zijn van 's werelds beste kwaliteit, zijn op een duurzame manier ontwikkeld en hebben een zeer kritische screening gehad voordat ze in ons assortiment werden opgenomen.

Sommige producten zijn bekend (zoals Cacao en eiwitpoeders, al zijn deze zeker niet hetzelfde als de gangbare varianten), anderen openen heel nieuwe mogelijkheden voor het verrijken van ons voedingspatroon en daarmee onze gezondheid.

Top 5 superfoods

Chiazaden Rauwe cacao Hennepzaad Stevia Afrikaanse Mango

Naast superfoods worden er tevens boeken, DVD's, en apparatuur (zoals blenders, sapapparaten, droogoventjes) aangeboden.

Superfood.nl NL


Afbeeldingen

Er zijn geen afbeeldingen


DelenContactpersoon

Superfood

Gegevens

Categorie: Welzijn & Gezondheid

Openingstijden

Webshop
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy