PLAATS GRATIS DEAL

Makkelijk en zorgeloos uw voetbalreis boeken!

Afbeeldingen

Omschrijving

Door een geavanceerde techniek is het bij VoetbalTravel.nl mogelijk uw voetbalreis te boeken op basis van 'live beschikbaarheid'. Uw voordelen daarbij zijn:

Boek uw totale reis eenvoudig online. Boek uw voetbalreis inclusief vlucht, hotel, zitplaatsen en eventuele extra's eenvoudig online bij de specialist.
Vluchten op maat. Kies zowel de direct beschikbare vluchtijden als het vertrekvliegveld van uw voorkeur eenvoudig online.
Hotel op maat. Bij de bestemmingen Barcelona, Madrid en Inter Milan kiest u een direct beschikbaar hotel van uw voorkeur. U ziet tevens de ligging van het hotel t.o.v. het stadion met de handige interactieve kaart (Google Maps). Bij de overige bestemmingen kiest u voor de hotelklasse van uw voorkeur en boeken wij vervolgens uw hotel op basis van de actuele beschikbaarheid.
Zitplaatsen op maat. Kies stadionplaatsen van uw voorkeur met directe beschikbaarheid. Kies uw stadionplaatsen met gebruik van de overzichtelijke stadionplattegronden (voor meeste bestemmingen beschikbaar).
Verzekeringen en extra's. U kunt eenvoudig uw reisverzekering bijboeken. Daarnaast kunt u voor een aantal bestemmingen attracties als een stadion- en museumtour eenvoudig bijboeken.

Voetbaltravel NL
Profiteer

DelenAangeboden door:

Voetbaltravel
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy