PLAATS GRATIS DEAL

Een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter is niet van nieuw te onderscheiden!

Afbeeldingen

Omschrijving

Wanneer u niet weet wat een refurbished iPhone is, bent u zeker niet de enige. Daarom legt TelefoonDiscounter dit hier haarfijn voor u uit.
Een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter is niet van nieuw te onderscheiden. De iPhone is voorzien van een geheel nieuwe behuizing. Ook zijn de knoppen en andere kleine componenten vervangen, hierdoor is een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter krasvrij en niet van nieuw te onderscheiden. Tevens zorgen wij ervoor dat de iPhone helemaal technisch is gereviseerd.

Refurbished iPhones van TelefoonDiscounter zijn gelijk aan de Refurbished iPhones van Apple. Wellicht bent u hier bekent mee wanneer u onder garantie terug gaat naar de Apple winkel en u uw toestel omruilt. U krijgt dan geen nieuw toestel, maar een Refurbished toestel. Hij lijkt op een nieuwe, met nieuwe plastic beschermfolies.

De iPhones zijn niet van nieuw te onderscheiden en geseald.

Gespecialiseerde refurbished bedrijven kopen iPhones op, verwijderen de niet werkende onderdelen en herstellen de iPhones met nieuwe originele Apple onderdelen. Tevens wordt altijd de batterij vervangen, het besturingsysteem herstelt en de volledige behuizing vervangen. Dit alles maakt het een refurbished iPhone die niet van nieuw te onderscheiden is.
Kenmerken van een refurbished iPhone op een rijtje
Optimale software
Nieuwe behuizing (scherm, achterkant, knoppen etc.)
Batterij is vervangen voor een nieuwe, hierdoor gaat deze net zolang mee als een nieuwe iPhone
12 maanden garantie
Uitstekende service
Hoe ontvangt u een refurbished iPhone

Een refurbished iPhone van TelefoonDiscounter ontvangt u altijd samen met de volgende producten:
iPhone doosje (geseald)
USB-lader
USB-kabel
Headset
De geleverde refurbished iPhone zal altijd geseald zijn, evenals het doosje. Alles verkeert in een nieuwe conditie, alleen dan voor een lagere prijs!

Telefoondiscounter NL
Profiteer

DelenAangeboden door:

TelefoonDiscounter
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy