PLAATS GRATIS DEAL

Weekends voor elk budget en voor ieder wat wils, ontspanning, romantiek, een goed diner of avontuur!

Afbeeldingen

Omschrijving

Herken je het gevoel...je wilt even een weekendje weg wilt, maar je weet niet waar je moet zoeken? Het aanbod op de traditionele websites is te duur, te ver weg of te klassiek. Na uren zoeken, blijf je maar thuis, want je vindt niet waarnaar je opzoek was. Weekendesk vond hiervoor dé oplossing.
- Weekends voor elk budget en voor ieder wat wils: zin in ontspanning, romantiek, een goed diner of avontuur? Tussen onze 7.500 weekends vind je ongetwijfeld een weekend dat bij jou past.

- Weekends in de buurt: Waarom zou je ver reizen, als er bij jou in de buurt talloze dingen te doen zijn? Je gaat immers op weekend om je te ontspannen en niet om uren onderweg te zijn! Met onze zoekmachine vind je weekends op minder dan 2 uur rijden.

- Bij Weekendesk worden de hotelsfaciliteiten en de activiteiten inbegrepen in jouw arrangement, nauwkeurig beschreven. Bovendien wordt de beschikbaarheid van de hotels voortdurend geüpdated. Ook schenken wij bijzonder veel aandacht aan het selecteren van hotels. Slechts 1 op 10 hotels in België en buurlanden wordt tot onze website toegelaten. Ten slotte worden onze klantbeoordelingen in alle transparantie gepubliceerd zodat je zelf in alle objectiviteit kunt oordelen.

Weekendesk NL
Profiteer

DelenAangeboden door:

Weekendesk
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy