PLAATS GRATIS DEAL

Vele voordelen in de vorm van actieprijzen en hoge kortingen!

Afbeeldingen

Omschrijving

Moeiteloos tegen de wind in, of heuvel op fietsen? Dat kan heel goed als u een elektrische fiets aanschaft. Bij 123elektrischefietsen koopt u de mooiste topmodellen. Met de elektrische fiets krijgt u net dat extra steuntje in de rug. Deze fiets is bovendien ook één van de schoonste vormen van vervoer. En dat komt goed uit in een wereld die steeds meer vervuild wordt door uitlaatgassen van scheurende auto’s. Door de ingebouwde motor, in het voor- of achterwiel of bij de trapas, kunnen e-bikes een relatief hoge snelheid bereiken. Vooral ideaal voor korte afstandsritten of langere toertochten die wat meer energie vergen. De motor van dergelijke fietsen is bovendien zo goed als geruisloos, zodat u als gebruiker geen last heeft van vervelende brommende geluiden.

123elektrischefietsen heeft een grote variëteit aan elektrische fietsen, zowel in dames- als herenvarianten. Zo hebben we de ronde modellen van Sparta, de krachtige fietsen van Giant en de mooi gestroomlijnde varianten van Puch in ons assortiment.

Wie houdt er nou niet van een korting? Precies. Bij 123-Fietsen vindt u merken waarbij we standaard de maximale kortingen geven, ook op de nieuwste collecties. Daarnaast hebben we ook een ruime keus aan overjarige modellen van merken als Giant, Cortina, Sparta en Ghost die we met een extra hoge korting aanbieden. We proberen onze webshop 100% up-to-date te houden.

klik hier om naar de site te gaan
Profiteer

DelenAangeboden door:

123Elektrischefietsen
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy