PLAATS GRATIS DEAL

Specialist in werkschoenen, zeer scherpe prijzen! Dus ons voordeel is uw voordeel!

Afbeeldingen

Omschrijving

Werkschoenen bieden uitkomst wanneer naast draagcomfort vooral veiligheid en duurzaamheid van belang zijn. Gebruikt u de werkschoenen om in de tuin te werken of voor klusjes in en om het huis, dan volstaat een eenvoudige uitvoering. Draagt u elke dag veiligheidsschoenen op uw werk, dan moeten de schoenen optimale bescherming bieden én lekker zitten. Goede werkschoenen voldoen aan de strengste
gebruikerseisen:
• Antislip
• Ondersteuning van de gehele voet
• Antizwik
• De juiste hielondersteuning

Welke mate van veiligheid u wenst, is afhankelijk van uw werkzaamheden. Werkt u bijvoorbeeld veel met vee, dan beschermt een stalen neus uw voeten tegen hoeven die per ongeluk op uw voet komen. In de bouw zorgt een beschermende voetzool ervoor dat uitstekende spijkers geen gevaar vormen.

Kies de juiste zool

Naast de veiligheidsnorm is het materiaal van de zool ook van groot belang. Kies de zool die bij u past. Er zijn verschillende soorten zolen te weten rubber (ook wel nitril of vulca) genoemd en Polyurethaan (PU).

Naast de eigenschappen van de zool is het materiaal van de tussenzool ook van groot belang. De tussenzolen van onze werkschoenen hebben allemaal de volgende eigenschappen:

• Licht in gewicht
• Schokabsorptie
• Veel draagcomfort

Duurzaamheid

Er zijn werkschoenen van verschillende prijs- en kwaliteitsniveaus verkrijgbaar. Een kwaliteitsschoen kost iets meer, maar zorgt voor meer veiligheid en gaat een stuk langer mee.

De duurzaamheid van een werkschoen wordt bepaald door de samenstelling van het toegepaste materiaal, het ontwerp en de soort zool. Deze aspecten samen zorgen ervoor dat een werkschoen slijtvast is en een lange levensduur heeft. Daarnaast is uiteraard de mate van intensief gebruik zeer bepalend voor hoe lang een schoen meegaat.

klik hier om naar de site te gaan
Profiteer

DelenAangeboden door:

DeSchoenenGigant.nl
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy