PLAATS GRATIS DEAL

BLOG

Gast op een winterbruiloft?

Je bent uitgenodigd voor een bruiloft. Deze keer is het niet zonnig en warm, maar het is een bruiloft midden in de winter. Wat draag je? Wat je draagt hangt er natuurlijk vanaf of er een bepaalde dresscode is, wat de locatie is van de bruiloft, is het feest overdag of 's avonds?

Bij het winterseizoen denk je al snel aan de kleur zwart, maar probeer deze kleur - net als wit - zoveel mogelijk te vermijden op een bruiloft. Alleen wanneer hier speciaal om gevraagd wordt kun je deze kleuren gebruiken. Probeer ook felle kleuren te vermijden. Deze maken de outfit te zomers. Maak gebruik van de krachtige winterkleuren zoals: bruin, grijs, donkerblauw, rood, donkergroen.

Omdat het een winterbruiloft is, wil je je toch een beetje warm kleden. Hiervoor kun je gebruik maken van laagjes. Draag een leuk jasje over je jurk. Ook kun je je outfit wat aankleden met accessoires zoals een leuk sjaaltje. Hieronder hebben we 3 outfits samengesteld om jullie een eindje op weg te helpen.

Outfit 1

Deze outfit is erg winters door de grijstinten. Door de kleurrijke jurk geef je de outfit toch iets meer kleur, waardoor deze outfit geschikt is voor een winterbruiloft.

 1. Jasje: Expresso.nl
 2. Jurk: Fashionmania.nl
 3. Ketting: Lucardi.nl
 4. Tasje: Durlinger.com
 5. Schoenen: Heine-shop.nl

Outfit 2

Met deze outfit ben je netjes en toch ook kleurrijk gekleed. Omdat het jurkje een opvallende kleur heeft, kleed je de rest aan met wat minder opvallende kleuren. Een top outfit voor een winterbruiloft!

 1. Jasje: Sans-online.nl
 2. Jurk: Bonprix.nl
 3. Tas: Bristol.nl
 4. Schoenen: avanceshoes.nl
 5. Armband: Ciraad.nl
 6. Oorbellen: Ciraad.nl

Outfit 3

Rood is de perfecte winterkleur, hierbij is de aankleding rustig gehouden door bruintinten te gebruiken. Let er wel op als je voor rood kiest, je dan niet te veel zilver en glitters erbij gebruikt, zodat de outfit geen kerstoufit is.

 1. Jasje: Heine-shop.nl
 2. Jurk: Heine-shop.nl
 3. Schoenen: Avancheshoes.nl
 4. Tas: Avancheshoes.nl
 5. Horloge: Lucardi.nl

Door Nikki
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy