PLAATS GRATIS DEAL

Recreatiepark de Leistert er even lekker tussenuit!

Afbeeldingen

Omschrijving

Recreatiepark de Leistert is met een capaciteit van ruim 7.000 gasten een van de grootste vakantieparken in Nederland en behoort tot het topsegment binnen de markt. Het park is gelegen tussen de steden Roermond, Venlo en Weert, in een groene omgeving. Onderscheidend zijn de luxe Limburgse vakantieboerderijen en het enorme aanbod aan faciliteiten voor jong en oud, zowel indoor als outdoor. O.a. het subtropisch zwembad, de avontuurlijke indoor speeljungle, overdekte Plaza en de diverse horecafaciliteiten bieden vertier voor het hele reisgezelschap!

Wat maakt Recreatiepark de Leistert uniek?

Grootste vakantiepark van Limburg
ANWB Topcamping 2018
ADAC Superplatz 2018
'Beste bungalowpark van Limburg 2018' 'Meest klantvriendelijke vakantiepark van Nederland 2018'
'Beste bungalowpark van Nederland 2018'

Recreatiepark de Leistert is voor iedereen een geschikte verblijfsplek: van basic kamperen tot luxe Glamping accomodaties en van luxe vakantieboerderij met sauna en whirlpool tot moderne bungalows met privé speeltuin. Daarnaast heeft de Leistert een aantal unieke indoor faciliteiten, namelijk twee restaurants, subtropisch zwembad, avontuurlijk indoor speeljungle (nieuw) en een overdekte Plaza met o.a. bowling, speeltoestel, sportcafé.

klik hier om naar de site te gaan
Profiteer

DelenAangeboden door:

Recreatiepark de Leistert
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy