PLAATS GRATIS DEAL

Zeer scherpe prijzen, tal van aanbiedingen en het ruimste, meest gevarieerde aanbod!

Afbeeldingen

Omschrijving

Een zeer groot voordeel van winkelen bij Plantje.nl is dat jouw planten rechtstreeks bij een tuinderij of kwekerij wordt ingekocht. Dat betekent dat alle planten vers- en in topconditie zijn en niet al dagen of weken in een winkel of tuincentrum staan. Wij werken met een zeer ruim netwerk van kwekers waarmee wij kwaliteitsafspraken hebben, dat wil zeggen dat wij alleen de beste kwaliteit accepteren.

Goedkope planten

Wij hanteren prijzen die beneden de prijzen in de winkels en tuincentra liggen, ervaar het zelf! Ons assortiment planten verandert dagelijks, dus elke keer als je komt winkelen zijn er weer nieuwe planten, potten en cadeau's om uit te kiezen.

Naast zeer scherpe prijzen, tal van aanbiedingen en het ruimste, meest gevarieerde aanbod wordt het succes van Plantje.nl mede bepaald door kwaliteit, service en betrouwbaarheid in onze dienstverlening. Wij zijn aspirant lid van Thuiswinkel Waarborg en daarnaast bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op Plantje.nl een klant reactie te plaatsen. Je kunt daar ervaringen van andere klanten nalezen.

Planten kopen was nog nooit zo eenvoudig! Thuis besteld en thuisbezorgd!

klik hier om naar de site te gaan
Profiteer

DelenAangeboden door:

Plantje.nl
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy