PLAATS GRATIS DEAL

De grootste fietsstoeltjes specialist in Nederland: Top kwaliteit en goedkoop!

Afbeeldingen

Omschrijving

We hebben een groot assortiment Yepp, Polisport en Bobike fietsstoeltjes. We leveren deze kinderzitjes snel en goedkoop! Bobike, Polisport en Yepp kinderzitjes zijn van goede klaliteit, super veilig en heel hip.
Het assortiment van Bobike, Polisport en Yepp bestaat uit diverse modellen voorzitjes en achterzitjes.
Voorstoeltjes
Voor voorop heeft men keuze uit het bekende model, de Bobike Mini Plus deze rijd al jaren overal in Nederland rond. Een bewezen topper met leuke design kussentjes.
Daarnaast is er zijn luxere variant, de Bobike Mini City, Een mooier design, uit te breiden met nog meer luxe en makkelijk zonder gereedschap af te stellen. Beide Bobike zitjes zijn uit te breiden met een Bobike windscherm om uw kind tegen de wind te beschermen en diverse accessoires.
De Yepp fietszitjes worden bevestigd met een montage blok om de stuurpen van uw fiets, hier wordt ook direct het windscherm op gemonteerd. Het Yepp zitje is uitgevoerd met een beugel waar een slaaprol overheen gemonteerd kan worden.
Achterstoeltjes

De keuze aan zitjes achterop is groter, het klassieke Bobike Maxi Plus model heeft zich al jaren bewezen, lekker universeel, comfortabel voor uw kind en natuurlijk heel veilig.
De Bobike Maxi Plus heeft 2 luxe broertjes gekregen, namelijk de Bobike Maxi City en de Bobike Maxi Tour. Beide net iets verfijnder afgewerkt, makkelijk af te stellen zonder gereedschap en met nog meer handige foefjes (inbegrepen kabelslot en opberg vakje)
De GMG Yepp achterzitjes zijn leverbaar met 2 bevestiging, de bagagedrager easy fit uitvoering is geschikt voor fietsen met standaard een easy fit window in hun bagagedrager of een stevige stalen bagagedrager, de uitvoeringen met frame bevestiging passen op iedere fiets met ruimte tussen bagagedrager en zadel of op fietsen zonder bagagedrager. Beide uitvoeringen zijn eenvoudig over te zetten van de ene fiets op de andere.
Achterstoeltjes voor grotere kinderen

Voor de grotere kinderen achterop bied Bobike de Bobike Maxi Junior. Hier kan uw kind nog steeds veilig achterop zitten met grotere voetsteunen en eventueel een heupgordel. Veilig, handig en stukken comfortabeler als de losse bagagedrager.
Voor de grotere kids kunt u kiezen voor de GMG Yepp Junior, deze is uitgevoerd met een easy fit bevestiging en kan grotere en zwaardere dragen.

klik hier om naar de site te gaan
Profiteer

DelenAangeboden door:

Fiets-stoeltje.nl
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy