PLAATS GRATIS DEAL

Mode voor je baby, kids en thuis!

Afbeeldingen

Omschrijving

Kindermodehuis biedt de prachtigste kleertjes voor baby´s van maat 44 tot en met maat 86. Ook kinderkameraankleding en verzorgingsproducten zijn goed vertegenwoordigd. Zo biedt Kindermodehuis de gehele collectie van bekende A-merken als Koeka en Baby’s Only. Prachtigste ledikantdekens, lakens, aankleedkussenhoezen en zo veel meer om er een bijzondere kamer van te maken. Ook voor onderweg heeft Kindermodehuis een uitgebreid assortiment van merken als Bugaboo en Joolz.
Kindermodehuis heeft een compleet en uitgebreid assortiment en verkoopt alleen de beste kwaliteit van Nederlandse producenten.
Kindermodehuis biedt ook de nieuwste kindermode voor grotere jongens en meiden. Kinderkleding is o.a. te koop van diverse hippe merken zoals Retour, Molo, (Dress like) Flo, Z8 en vele andere kinderkleding merken van maat 92 tot en met maat 164. Kindermodehuis heeft ook zelfs het stardealer schap van Z8 verkregen; dat betekent, altijd de volledige collectie op voorraad.


klik hier om naar de site te gaan
Profiteer

DelenAangeboden door:

Kindermodehuis
Pin ons op Pinterest

Like ons via Facebook

Volg ons via Twitter

Voeg ons toe op Google+

Nieuwsbrief

Meld je aan voor acties.

Volg ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door uw gebruik gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies. Meer informatie
Copyright © 2015 LimburgOnline.nl
Contact    |     Gebruiksvoorwaarden    |     Privacy